Media

Fotogalerij

Videos

Actueel

Afscheid van dirigent

Na 13 jaar hebben we afscheid genomen van dirigent Binne. We hebben Binne uitgebreid bedankt en teruggeblikt op bijzondere momenten. Met een afscheidconcert en een borrel samen met oudleden en andere betrokkenen bij het koor hebben we de avond afgesloten. Tot ziens Binne het ga je goed!

Nieuwe website

Met trots kunnen we melden dat de nieuwe website online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Veel dank aan Jesse Boere van Wwg media.

Dirigent gezocht

We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent per september 2022. Ben jij net als wij ook enthousiast om het evangelie over te brengen? Heb je daarnaast nog de volgende kwaliteiten?

  • Het dirigeren van het koor tijdens repetities, bij voorkeur met piano.
  • In staat zijn om aanpassingen in bladmuziek uit te voeren voor een
  • gebalanceerd gebruik van de verschillende stemgroepen van het koor.
  • Ons te inspireren en muzikaal verder te ontwikkelen

We repeteren op zondag tussen half 8 en half 10. Mocht de zondag een probleem opleveren reageer vooral wel. Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om op een andere dag te gaan repeteren.

 

Wil je reageren, heb je vragen of wil je meer informatie? We hebben een gedetailleerd functieprofiel beschikbaar via deze link. Bel met Mariska Ruissen, telefoonnummer 06-43943588 of stuur een e-mail naar gospelkoortogether@hotmail.com. Wij kijken naar je uit!