Media

Fotogalerij

Videos

Actueel

14 april 2024 themadienst in de Opstandingskerk in Houten

Op 14 april 2024 om 16:00 uur verzorgt gospelkoor Together een themadienst “Geloof, Vertrouw en Leef”.

In deze dienst zal ruimte zijn voor aanbidding, verstilling en lofprijzing. Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie/thee.

Kerstnachtdienst 24 december 2024

Op 24 december 2024 gaat ons koor meewerken aan de kerstnachtdienst van een kerk in onze regio.

 

Zing mee met het Gospelkoor Together

Zing mee met het Gospelkoor Together

Zondag 14 januari houdt het Gospelkoor Together een open repetitieavond. We willen je, als je graag zingt, heel graag uitnodigen om aan te schuiven! Want we zijn op zoek naar versterking voor het koor. Als je niet wekelijks kunt komen, ben je ook van harte welkom om op flexibele basis aan te sluiten.

We gaan oefenen voor de kerkdienst op 14 april in de Opstandingskerk in Houten. Ook voor andere projecten die later volgen ben je van Harte Welkom.

Open repetitie op zondag 14 januari

Locatie Het Mozaiek, Glazeniersgilde 18 in Houten

19: 30 Koffie + thee

19:45-21:30 Repetitie

Kosten: voor leden geldt een maandelijkse contributie van 18 euro, voor projectkoorleden is deze 10 euro (op basis van 2-wekelijks repeteren).

Zie ook de afgebeelde flyer.

Introductie van onze nieuwe dirigent
Ik ben Roamie de Villiers, uit het mooie jaar 1975. In 2019 kwam ik bij Together oorspronkelijk als projectlid voor hun jubileumconcert in 2020. Helaas had corona hier een andere mening over. Maar ik vond het toch een erg leuke groep mensen en ben dus aangebleven als vaste lid. Eind 2021 kregen wij te horen dat de toenmalige dirigent zou stoppen. Natuurlijk erg spijtig! Maar het begon even te kriebelen bij mij. Ik heb wel wat conservatoriumjaren gedaan. Hoewel muziek nooit een carrière is geworden, is het altijd in mijn leven aanwezig geweest. Mijn hele leven lang altijd heb ik altijd iets gedaan met muziek. Kerkkoren, operakoren, worship leading, barbershopkoren inclusief assistent-dirigent, zang coaching (gratis!), close harmony, bands … De activiteiten die het dichtst bij mijn hart liggen, zijn de activiteiten in de kerken, onder mijn broers en zussen in Christus. In Gospelkoor Together vond ik een groep gepassioneerde zangers met vooral een liefde voor God en Zijn evangelie. En ik dacht … ja, hier kan ik wat mee en hier wil ik ook wat mee. Na lang overweging en bidden heb ik de stap gezet.
Ik hoop om samen met Together mijn droom waar te maken – Gods woord en liefde verkondigen in muziek. Verbintenis zoeken tussen mensen en kerken, geen grenzen en geen kerkmuren, geen cultuurmuren.
Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Afgelopen zondag zijn we met onze nieuwe dirigent Roamie de Villiers weer gestart met de repetities. We hebben fijn en met veel energie gezongen. Ook zijn we weer nieuwe plannen aan het maken. Wil je meedoen? Mail dan naar contact@gospelkoortogether.nl of bel met Mariska Ruissen (06-43943588).

 

Afscheid van dirigent

Na 13 jaar hebben we afscheid genomen van dirigent Binne. We hebben Binne uitgebreid bedankt en teruggeblikt op bijzondere momenten. Met een afscheidconcert en een borrel samen met oudleden en andere betrokkenen bij het koor hebben we de avond afgesloten. Tot ziens Binne het ga je goed!

Nieuwe website

Met trots kunnen we melden dat de nieuwe website online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Veel dank aan Jesse Boere van Wwg media.